-

arrow left
arrow left

De impact van Spatial Computing en WebXR op digitale betrokkenheid

  • Web
  • Augmented reality
  • Virtual reality
  • 360°-fotografie
  • 360°-video
  • 3D

Met de introductie van apparaten zoals de Apple Vision Pro en Meta Quest 3 breiden de mogelijkheden voor meeslepende webervaringen zich snel uit. Spatial computing revolutioneert de manier waarop we met technologie omgaan, door de fysieke en digitale werelden te combineren in meeslepende ervaringen.

De impact van Spatial Computing en WebXR op digitale betrokkenheid
Eerst de belangrijkste zaken

Wat is Spatial Computing?

Spatial Computing combineert digitale en fysieke werelden, waardoor gebruikers naadloos met computers kunnen interageren. Het omvat technologieën zoals Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) en Mixed Reality (MR). Deze innovaties stellen ons in staat om op nieuwe manieren te communiceren met informatie en ervaringen.

Door de kracht van WebXR en WebVR te benutten, creëren we meeslepende ervaringen die traditionele grenzen overstijgen, waardoor gebruikers met digitale content in driedimensionale ruimtes kunnen interageren. Deze technologie speelt een cruciale rol bij het vormgeven van de toekomst van digitale interactie en biedt eindeloze mogelijkheden voor betrokkenheid en innovatie.

Apple Vision Pro en Meta Quest 3

De game changers

De introductie van apparaten zoals de Apple Vision Pro en Meta Quest 3 betekent een aanzienlijke sprong voorwaarts voor Spatial Computing. Deze apparaten bieden verbeterde mogelijkheden, zoals displays met hogere resolutie en geavanceerde tracking, waardoor meeslepende ervaringen toegankelijker en boeiender worden.

De impact van Spatial Computing en WebXR op digitale betrokkenheid

Credit: Apple

Wees niet verlegen

Boek een demo

We hebben zowel de Apple Vision Pro als de Meta Quest 3 bij ons op kantoor liggen, klaar voor jou om ze uit te proberen!

Ik wil ze uitproberen Ik wil ze uitproberen

De rol van WebXR

WebXR staat centraal in deze revolutie en maakt het mogelijk om VR- en AR-ervaringen binnen webbrowsers te creëren. Deze API vereenvoudigt de toegang tot meeslepende ervaringen, waardoor er geen extra downloads of plugins nodig zijn, wat het voor gebruikers gemakkelijker maakt om in virtuele omgevingen te duiken. Deze toegankelijkheid is cruciaal om meeslepende ervaringen voor een breder publiek beschikbaar te maken, wat bijdraagt aan het democratiseren van het digitale landschap.

Spatial update voor bestaande digitale ervaringen

We stellen ons al voor hoe sommige van onze bestaande projecten zouden werken op een Apple Vision Pro. Bijvoorbeeld IKO Design Center: een project dat al vier jaar in gebruik is en nog steeds op regelmatige basis updates krijgt. We hebben enkele eerste schermen uitgewerkt om te laten zien hoe een ruimtelijke ervaring eruit zou kunnen zien.

Het Herdefiniëren van Marketing en Communicatie

Spatial Computing, gebruikmakend van WebXR, creëert nieuwe mogelijkheden voor marketing en communicatie. Het stelt ons in staat om interactieve merkervaringen, virtuele productpresentaties en meeslepende storytelling te creëren, waardoor we op een dieper niveau contact kunnen maken met het publiek. Deze ervaringen gaan niet alleen om het trekken van aandacht; ze draaien om het creëren van gedenkwaardige interacties die de betrokkenheid vergroten en conversies stimuleren.

Nu het domein van Spatial Computing zich blijft uitbreiden, beginnen we pas het potentieel voor marketing en communicatie te ontdekken. Deze technologie biedt een nieuw canvas voor creativiteit en verbinding, waardoor merken worden uitgedaagd om verder te denken dan het scherm en nieuwe manieren te verkennen om met hun publiek in contact te komen.

Blijft niet achter

Met onze expertise in WebXR en WebVR, in combinatie met de mogelijkheden van apparaten zoals de Apple Vision Pro en Meta Quest 3, is de toekomst van digitale betrokkenheid hier, én die is meeslepend! Ontdek hoe Spatial Computing de benadering van uw merk voor marketing en storytelling kan revolutioneren. Omarm deze nieuwe dimensie van betrokkenheid en creëer ervaringen die niet alleen worden gezien, maar ook gevoeld, onthouden en gedeeld worden.

Laten we kijken wat we voor je kunnen doen Laten we kijken wat we voor je kunnen doen
With the introduction of Apple Vision Pro, we're not just opening a new chapter in technology; we're redefining the canvas of creativity and connection.
Tim Cook
CEO Apple