-

arrow left
arrow left

360°-fotografie

360-gradenfotografie in extreem hoge resolutie, zorgvuldig aan elkaar gestitcht en bewerkt voor een scherpe, meeslepende ervaring. Zowel voor pure fotografie als in combinatie met CGI.

360°-fotografie

Maak het bredere plaatje zichtbaar

In het echte leven ervaren we de ruimte om ons heen in drie dimensies, met een volledig 360-gradenbeeld dat veel breder gaat dan de smalle focus van klassieke fotografie. 360°-foto's zijn de meest indrukwekkende en pakkende manier om je visuele verhaal tot in het kleinste detail over te brengen en echte emoties op te roepen.

Onze 360°-fotografie introduceert je project of bedrijf bij je doelpubliek met behulp van flexibele technologie. Het eindresultaat kan worden getoond op een heleboel platformen, via verschillende touchpoints.

360°-fotografie

Te land, ter zee en in de lucht

Ons volledig uitgeruste team staat klaar met onder meer statieven, drones en helikopters om 360°-panorama's vast te leggen die een blijvende indruk nalaten en je verhaal op een beklijvende manier vertellen.

We gebruiken DSLR-camera's om beelden van hoge kwaliteit te schieten, die ons postproductieteam vervolgens aan elkaar plakt. Dat biedt een aanzienlijk kwaliteitsvoordeel tegenover standaard 360°-camera's.

360°-fotografie

Voor VR-headsets, webbrowsers en sociale media

360-gradenfoto's komen optimaal tot hun recht in een VR-omgeving. Bovendien ondersteunen ook de meeste moderne webbrowsers 360°-inhoud, waardoor een overtuigende cross-platform kijkervaring mogelijk wordt op bijna elk apparaat.

Publiceer op het internet via ons eigen platform, voeg een panorama op ware grootte van je bedrijf toe aan de zoekresultaten van Google of ga creatief aan de slag met je sociale media. Je kunt je 360-gradencontent op verschillende manieren gebruiken.


360°-fotografie

let's make great work together

Neem contact op Neem contact op