arrow left
arrow left

Volvo Trucks virtuele rondleiding

Volvo Trucks virtuele rondleiding

Virtual Reality voor recruitment

Het project, geïnitieerd door Ago, hoopt nieuwe potentiële werknemers te rekruteren door de werkomgeving binnen de Volvo fabriek ten toon te stellen.

Zo hebben we twee rondleidingen gemaakt, eentje voor arbeiders & eentje voor bedienden. Beiden krijgen een aangepaste rondleiding doorheen de Volvo Trucks site.

Volvo Trucks virtuele rondleiding

Conversie door transparantie en vertrouwen

Het doel van de 360° rondleiding is om nieuw personeel aan te trekken door de werkomgeving in de Volvo Trucks-fabriek te tonen.

Hoge-resolutie 360° virtual reality-rondleidingen geven een zeer nauwkeurig en gedetailleerd beeld van de setting en omgeving, in – je raadt het al – 360 graden. Een stuk beter en meer effectief dan een pamflet of een standaard bedrijfsfilmpje.

Op deze manier krijgen potentiële kandidaten een goed beeld van de fabriek, de machines, de assemblagelijn, de werkstations en de kantoren. Het is ook een geweldige kans om waarden, cultuur, innovatie en visie over te brengen.

Heeft u onze ultramoderne apparatuur gezien? Zelfrijdende wagentjes die onderdelen rondbrengen? Autonome vorkheftrucks?

Wist u dat Volvo Trucks al meer dan tien jaar CO2-neutraal is? Of dat ze elk jaar deelnemen aan liefdadigheidsevenementen? Nu wel.

Volvo Trucks virtuele rondleiding

Getuigenissen van echte werknemers

Mensen werken graag bij Volvo Trucks, daarom we hebben hen een platform gegeven om hun verhaal te vertellen.

Door de fabriek heen kan men video getuigenissen van verschillende mensen op verschillende delen van de assemblagelijnen en HR bekijken.

Volvo Trucks virtuele rondleiding

Volvo Trucks, een proces van start tot einde

Ervaar het hele proces in de Volvo Trucks-fabriek, van binnenkomende componenten tot de uiteindelijke levering.

Via onze gevisualiseerde tijdlijn kunt u gemakkelijk elke stap van het proces volgen en springen tussen verschillende delen van het proces.

Kantoorpersoneel krijgt in principe alles te zien wat een arbeider doet, maar krijgt ook een groter deel van het kantoorgedeelte te zien, de plaats waar ze zullen werken.

let's make great work together

Neem contact op Neem contact op