-

arrow left
arrow left

Premium virtuele tours

We bouwen premium virtuele rondleidingen in 360° in hoge resolutie. Daarbij integreren we naadloos alle datastatistieken en call-to-actions. We combineren 360°-fotografie, 360°-video en 3D, en verbinden met je CRM en analytics.

Premium virtuele tours

360°-fotografie in hoge resolutie

We schieten 360°-beelden van topkwaliteit in 20K-resolutie. Alle beelden worden handmatig gestitcht en opgeschoond, voor een perfecte weergave en beleving. Daar zorgt ons team van doorgewinterde fotografen voor. 

In postproductie zorgen we voor de detailafwerking. Dat gaat breed: van het verwijderen van stitchlijnen en schaduw over het opschonen van details, het verwijderen van logo's of het vervangen van de lucht, tot zelfs het toevoegen van levensgrote objecten in het beeld.

Premium virtuele tours

360°-video

360-gradenvideo's tillen je storytelling naar een hoger niveau. Ze creëren een meeslepende en ontroerende beleving - ultrarealistisch of net compleet verzonnen -, met ruimte voor extra grafische elementen, voice-overs en CGI

Onze aanpak is gericht op je doelpubliek en houdt rekening met visuele hints en de natuurlijke concentratieboog van je kijkers om zo de verhaallijn te sturen.

Fotorealistische 3D

Fotorealistische 3D-visualisaties van topkwaliteit voor je project, product of verhaal zorgen voor een visueel overtuigende weergave van je ideeën

Onze 3D-creaties kunnen ook worden geïntegreerd met 360°-foto's en -video.

Ontwikkeling op maat voor de beste ervaring

Elke beleving die we bouwen, is op maat gemaakt voor je organisatie. We zijn trots op die custom aanpak: zo kunnen we ervaringen bouwen die sneller laden, er mooier uitzien en beter presteren.

De branding en het DNA van je bedrijf kunnen worden toegevoegd tot in het kleinste detail van je tour, waardoor die echt opvalt en helemaal van jou is. Via het CMS kunnen je eigen contentmanagers eenvoudig zelf items toevoegen en vervangen, zonder tussenkomst van onze ontwikkelaars.

Voor web, mobiel, VR, social en meer

De verspreiding van je digitale ervaringen is cruciaal. Aan de hand van je KPI's maken we samen een distributieplan op op maat van je project, waarbij we de relevante statistieken aan je doelstellingen koppelen. 

We bouwen zowel voor browsers, mobiele apparaten, VR-headsets als voor andere opstellingen, waaronder de Meta Quest 2, Oculus Rift S en HTC Vive. Je content kan ook worden hergebruikt voor Facebook, Google, YouTube of Instagram.

Premium virtuele tours

Data, statistieken en conversie

We meten zo ongeveer alles en verbinden met je CRM en analytics om je virtuele tour voortdurend te verbeteren. Waar draait conversie om voor jouw bedrijf? Het afleggen van een bepaald bezoekerspad? Een succesvolle klik? Of meer bezoekers in je fysieke winkel? Samen denken we na over de call-to-actions die je bezoekers tot klanten maken.

geniet van onze beste premium virtuele tours

let's make great work together

Neem contact op Neem contact op