-

arrow left
arrow left

Virtual reality-ervaringen

Dompel je publiek onder in de beste VR-ervaring, van 360°-omgevingen tot een 3D-beleving op grote schaal.

Virtual reality-ervaringen

VR-ervaringen

Virtual reality is waarschijnlijk de meest entertainende en boeiende manier om je verhaal te vertellen en ideeën te delen. VR is interactief, vraagt om kijkersfocus en zorgt voor betere informatieretentie.

We bouwen premium VR-ervaringen. Dat gaat breed: van 360°-fotografie en -video in hoge resolutie over volledige fotorealistische 3D-omgevingen op grote schaal, met ruimte voor interactie met de ruimte en objecten.

Interactieve storytelling

Wie ooit een VR-beleving heeft uitgeprobeerd, weet hoe je er straffe verhalen mee kunt vertellen. Met behulp van een sterke verhaallijn wordt je doelpubliek volledig ondergedompeld in je VR-ervaring. 

Of je nu werknemers wilt opleiden, je producten in de verf wilt zetten of je bezoekers letterlijk op een andere planeet wilt zetten: in VR kan het allemaal.

Virtual reality

Productie

Het bouwen van goede VR-ervaringen - van zeer eenvoudige tot zeer complexe scenario's - vraagt om verschillende vaardigheden. Onze scenarioschrijvers, storyboarders, art directors, 3D-experts, animators en technische kenners werken samen om de beste beleving te brengen.

Dankzij aangepaste technologie, zoals WebVR, kun je je eersteklas VR-ervaring naar verschillende headsets brengen. Of hergebruik je VR-content op andere platforms en kanalen; van laptops en tablets tot sociale media.

Virtual reality
Virtual reality

Oculus Go, Quest 2, Rift S of HTC Vive

Afhankelijk van je doelstellingen en noden adviseert ons team je over de beste hardware voor jouw bedrijfsscenario. VR-opstellingen kunnen variëren van WebVR-ervaringen in headsets tot uitgebreide implementaties in grote ruimtes. 

We kunnen trouwens ook zorgen voor je hardware, inclusief VR-headsets, computers, software en eventueel onderhoud en herstellingen.

Virtual reality

WebVR voor eenvoudige contentdistributie

Elke VR-ervaring die we creëren, kunnen we naar een heleboel VR-headsets brengen. Dat komt dankzij de open WebVR-standaard. Onze virtuele omgevingen zijn eenvoudig toegankelijk via de standaardbrowsers van de meeste headsets, met behulp van een eenvoudige websitelink.

Virtual reality in WebVR werkt op vrijwel alle apparaten en op alle belangrijke besturingssystemen. Dit helpt je om je boodschap tot bij een breed publiek te brengen, zonder bijkomende investeringen in nieuwe platformen.

Data, statistieken en conversie

Onze technische opstelling zorgt ervoor dat we vrijwel alles kunnen meten en alle relevante data naar je CRM- en analyticstools kunnen sturen. Zo kunnen we systematisch elk detail verbeteren, wat op zijn beurt zorgt voor betere conversie.

let's make great work together

Neem contact op Neem contact op