-

arrow left
arrow left

3D

Fascinerende 3D-omgevingen voor je doelpubliek. Immersive ervaringen in fotorealistische 3D, beschikbaar in VR, AR en voor het web.

3D

Tover je project om tot een driedimensionaal meesterwerk

Ons team creëert de beste 3D-omgevingen die passen bij jouw project; of het nu gaat om VR, AR of een webervaring. Op basis van jouw inbreng en noden gaan onze specialisten aan de slag om een omgeving vanaf de grond op te bouwen, 3D te blenden met de echte wereld of fotogrammetrie te gebruiken om bestaande ruimtes tot in het kleinste detail na te bouwen.

360°-fotografie en 3D-rendering

Ons team combineert 360°-fotografie in hoge resolutie met fotorealistische 3D-modellen, zodat we een nauwkeurig toekomstbeeld kunnen schetsen van architecturale, vastgoed- en stedenbouwkundige projecten.

Of je nu op zoek bent naar een conceptueel ontwerp voor een nieuw iconisch gebouw of een complex infrastructuurproject, we staan voor je klaar.


Virtual reality en augmented reality

We gebruiken een breed arsenaal aan technieken - waaronder fotogrammetrie en tools zoals Substance Designer - om eersteklas web-, VR- en AR-applicaties te ontwerpen en te bouwen.

Maak je concept, product, machine of bedrijfsomgeving wereldkundig in oneindig veel opstellingen, terwijl je alle relevante data over de beleving van je kijkers vastlegt.

Video en animatie

We maken 3D-video en -animaties in 360 graden of 16:9-formaat; van kleurrijke modellen tot fotorealistische weergaves van bestaande objecten of omgevingen. We integreren ook je 3D-video-animatie in je videomarketingstrategie. Zo verbeter je de aandacht van je doelpubliek en verhoog je de retentiegraad.

Data en statistieken voor meer conversie

We meten vrijwel alles in de 3D-omgevingen en virtuele tours die we voor onze klanten maken. Alle relevante data kunnen worden gekoppeld aan je CRM en je analytics-tools, voor voortdurende verbetering. Wij stellen je immersive ervaring bij en stemmen ze af om de conversie te verhogen, je virtuele opleidingsaanbod te verbeteren en je brand engagement positief te beïnvloeden.

let's make great work together

Neem contact op Neem contact op