-

arrow left
arrow left

Augmented reality-ervaringen

Interactieve AR-ervaringen die 3D-content, foto's en video combineren - met geïntegreerde datatracking, analytics en call-to-actions.

Augmented reality-ervaringen

Adembenemende belevingen in AR

AR legt een computergegenereerde laag over de echte wereld. Denk bijvoorbeeld aan een extra beeldlaag bovenop wat je ziet doorheen de cameralens van je telefoon. Zo krijg je een samengesteld, hybride beeld dat de echte wereld combineert met virtuele objecten en extra informatie.

Augmented reality maakt het mogelijk om virtuele content te doen overlopen in die van de echte wereld, waardoor nieuwe interactie mogelijk wordt. AR-toepassingen bieden een nieuw platform voor hybride ervaringen. Dankzij eenvoudige manieren voor implementatie, zoals WebAR, is AR toegankelijker dan ooit.

Augmented reality

Overal AR, dankzij WebAR

We brengen je nieuwe AR-webervaringen ook naar mobiele telefoons en tablets. Dat doen we met WebAR. Die technologie geeft je gebruikers toegang tot augmented reality-omgevingen via de standaardbrowser op hun telefoon - zonder nood aan extra apps of moeilijke instellingen.

Interactieve AR is toegankelijk voor iedereen, op elk apparaat. Dat brengt je augmented reality-ervaringen dichter bij je doelpubliek en helpt hen je doelstellingen eenvoudig te begrijpen via een handige mix van de digitale en de fysieke wereld.

Creatieve uitvoering, eindeloos veel toepassingen

Ons team helpt je om je ideeën om te zetten in AR-ervaringen die werken. Onze creatives en technische experts gaan aan de slag met je businesscase om een hybride ervaring te bouwen die het evenwicht bewaart tussen kunst en conversie, voor een maximaal effect.

Of je nu een configurator in mixed reality wilt ontwerpen om een 3D-model tot in de woonkamer van je klanten te krijgen, of liever een demo op locatie of in-house skilltraining voor je werknemers wilt ontwikkelen: we brengen alles samen voor een AR-ervaring met impact.

Augmented reality

De fysieke en digitale wereld op één plek

Met behulp van toonaangevende platformen zoals Niantic Lightship kunnen we nog sneller AR-ervaringen bouwen. Tools als Lightship stellen ons in staat om de best mogelijke ervaringen met realtime world mapping te ontwerpen, zodat de virtuele content van jouw merk naadloos in de echte wereld overgaat. 

Het resultaat? Een heleboel nieuwe mogelijkheden in de metaverse die je bedrijf helpen om nieuwe connecties te leggen met je doelpubliek.

Slimme data

Onze AR-opstellingen maken geavanceerde tracking mogelijk. We capteren alle relevante data uit de augmented reality-ervaringen die we voor je bouwen en integreren ze vervolgens met je eigen tools voor verdere analyse en inzicht. Zo kun je met je teams handelen op basis van nieuwe gegevens, en de juiste beslissingen nemen die je organisatie naar een hoger niveau tillen.

let's make great work together

Neem contact op Neem contact op