360° Fotografie

Super hoge-resolutie 360° fotografie, naadloos gestikt en aandachtig opgeruimd
voor een scherpe, indrukwekkende ervaring, de realiteit of gecombineerd met 3D.

360 Photography

Ervaar een hoge-resolutie 360° wereld

De wereld zoals wij die kennen bestaat in 360 graden, en (minstens) 3 dimensies. 360° foto is een indrukwekkende manier om jouw verhaal te vertellen met meer detail, meer emotie en meer focus.

Biedt een indrukwekkende introductie tot uw bedrijf, project, markt, locatie met 360° fotografie, herbruikbaar over vele platformen en touch points.

Tripods, statieven, drones en helicopters

Ter land, ter zee of in de lucht, ons team aan experten heeft de ervaring en apparatuur om indrukwekkende 360 graden hoge-resolutie afbeeldingen te maken die een verhaal vertellen.

360 graden content is een jonge en zeer snel bewegende manier van storytelling, wij blijven op het scherp van de snee en bedenken (zeer graag) nieuwe creatieve oplossingen voor opportuniteiten.

360 Helicopter
Virtualreality

In VR brillen, op YouTube en op jouw website

360° ervaren in virtual-reality-brillen is het meest indrukwekkend, maar distributie gaat véél breder. De meeste platformen ondersteunen 360° content.

Ervaar 360 via ons webplatform, publiceer ook naar Google om jouw zaak of locatie in zoekresultaten van afbeeldingen of My Business te tonen, of naar facebook voor een zeer breed bereik via hun site of door de app.

Elevate your business

Get in touch and tell us about your challenges. Together we'll make your organization thrive through premium, personalized immersive experiences.

Nieuws en inspiratie over Virtual Tours, Virtual Reality, Augmented Reality en meer, recht in je inbox!