-

arrow left
arrow left

Meeslepende online shoppingbeleving

Virtuele showroom

Online shopping heeft de laatste decennia gestaag aan populariteit gewonnen. Zelfs winkels die aanvankelijk eerder sceptisch tegenover online winkelen stonden, zijn tijdens de coronapandemie massaal op de kar gesprongen. Vandaag de dag heeft bijna elke lokale lokale winkel wel een online catalogus. De markt is concurrentieel, dus je kunt er maar beter voor zorgen dat je opvalt met je merk. Dat is precies wat Safety Jogger heeft gedaan.

Safety Jogger ontwerpt, fabriceert en verkoopt schoenen voor professioneel gebruik. Het bedrijf behoudt daarbij zelf de controle over elke stap in het productieproces en gaat er prat op dat z’n producten in de markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen aan de hoogste kwaliteitsvereisten voldoen. Toen de coronacrisis uitbrak, beschouwde Safety Jogger dat als een uitgelezen kans om de online shoppingervaring van z’n klanten te verbeteren.

Meeslepende online shoppingbeleving

Online shopervaring bouwen

Safety Jogger wou helemaal inzetten op een immersive beleving voor z’n online winkel. De tijd van scrollen door een catalogus is al lang voorbij. De digitale beleving die we bouwden, is een 360°-showroom die de producten en visie van het merk helemaal in de verf zetten. Klanten kunnen zich baseren op hun vertrouwde winkelbeleving om eenvoudig door de online catalogus te navigeren. Intuïtief, visueel en uniek.

We besteedden extra zorg aan de productfotografie: perfecte belichting, opnames in hoge resolutie, en vanuit elke hoek te bekijken. Het maken van de juiste keuze was online nog nooit zo eenvoudig.

Meeslepende online shoppingbeleving

Eenvoudig te gebruiken als winkeleigenaar

We horen je al denken: is de beleving ook eenvoudig te gebruiken achter de schermen? Het korte antwoord: absoluut. Het lange antwoord: de online winkel is verbonden met de API van de winkel, die het personeel in staat stelt om artikelinfo eenvoudig te beheren en bij te werken. Dat vermijdt gedoe en zorgt ervoor dat winkeleigenaars zelf de volledige controle hebben over hun volledige online winkelaanbod.

Meeslepende online shoppingbeleving

let's make great work together

Neem contact op Neem contact op