Virtual Reality Demonstraties

Een groeiend aantal bedrijven gebruiken Virtual Reality voor productdemonstraties, configuratoren, rondleidingen, opleidingen, onderzoekstrajecten, zelfs voor recruitment en onboarding.

Ontdek hoe Virtual Reality kan werken voor jouw bedrijf door middel van demonstraties, een workshop of inspirerende talk!

Virtual Reality Demonstraties bij u

Virtual reality is wellicht één van de meest indrukwekkende, meest plezierige manieren om je verhaal of je idee te vertellen. VR is interactief, vereist automatisch concentratie, en de informatieretentie is zeer hoog.

We komen op je bedrijf langs met verschillende VR setups, van smartphone tot Oculus of HTC ervaringen, om jouw groep Virtual Reality te laten ontdekken aan de hand van verschillende ervaringen.

Virtual Reality Events

Inspirationele talk

Warm de zaal en de hersenmassa op op met een inspirationele talk over het verleden, het heden en vooral de toekomst van Virtual Reality.

We situeren de huidige staat van VR in het bedrijfsleven door middel van een pak voorbeelden in een breed scala aan sectoren en toepassingen, en inspireren met de mogelijkheden in de nabije en niet-zo-nabije toekomst.

Virtual Reality Workshop

In een Virtual Reality workshop gaan we samen aan de slag om aan de hand van een aantal inspirationele en functionele voorbeelden scenarios en oplossingen te gaan bedenken waar Virtual Reality een meerwaarde zou betekenen.

De workshop wordt begeleid door één of meedere doorwinterde VR experts, in één of meerdere groepen, in uw bedrijf of op een externe locatie.

Virtual Reality Workshop
VR Story boarding

Onderzoekstraject

Poppr biedt onderzoektrajecten aan voor Virtual Reality en Augmented Reality om als resultaat van ideation-sessies één of meerdere proofs-of-concept te bouwen om zo samen een aantal vragen af te toetsen en tot een aantal conclusies te komen.

Op deze manier kunnen we met een relatief beperkt budget zinnige antwoorden geven op een aantal hypotheses en test-cases, snel, en samen met alle relevante stake-holders.

Virtual Reality demonstratie op uw bedrijf

Bel of stuur ons een mailtje met jullie verhaal en het aantal personen.
Zo kunnen wij relevante voorbeelden verzamelen en het aantal setups inschatten.

 

VR op mijn bedrijf, graag!

Elevate your business

Get in touch and tell us about your challenges. Together we'll make your organization thrive through premium, personalized immersive experiences.

Nieuws en inspiratie over Virtual Tours, Virtual Reality, Augmented Reality en meer, recht in je inbox!