Premium 360° Virtuele Tours

We maken premium, hoge-resolutie 360 virtuele tours met data, analytics en calls-to-action.
We combineren 360 graden fotografie, 360 video, 360 luchtopnames, 3D en interfaces, en verbinden met uw CRM en API’s.

Hoge-resolutie 360° fotografie

We produceren premium 360 graden beelden, met meer dan 20.000 pixels per foto, handgestikt en opgeschoond voor de perfecte representatie en ervaring, dankzij ons team van gespecialiseerde fotografen.

Het niveau van postproductie gaat van nul stiklijnen, geen tripods of schaduwen, tot het opschonen van vloeren, logo’s van verpakkingen, luchtvervanging naar zonnige dagen, of life-size dinosaurussen, als je dat wil.

360 Photography
360 Video

Hoge-resolutie 360 Video

360° video breidt het niveau van storytelling significant uit, een indrukwekkende, bewegende en klinkende ervaring, realistisch tot complete fictie, met toegevoegde visuals, markers, voice-overs en CGI-elementen.

360 graden video vergt een meer menselijke aanpak die visuele triggers en de dkijker’s natuurlijke nieuwssgierigheid (want ze kunnen wégkijken van de actie) respecteert om de verhaallijn te begeleiden.

Fotorealistische 3D

Hoge-kwaliteit, foto-realistische 3D visualisaties van jouw project, jouw product, jouw verhaal, wat al is of zal komen, op een visueel indrukwekkende manier.

De 3D kan samen met real world 360° foto of video gecombineerd worden, om zelfs het éffectieve zicht uit verschillende ramen te laten zien vanuit een fictief gebouw.

3D modeling
Aerial 360 photography

360 luchtfoto en luchtvideo

Met de laatste drones, hoogte-statieven en helicopters maken we premium 360° luchtfotografie en 360° luchtvideo voor virtueel (get it) élk type project.

We nemen op in superhoge resolutie zonder blinde vlekken of nadir, met uitgebreide nabewerking om een sterk resultaat op te leveren met prachtige kleuren en details.

Geniet van Stad Mechelen in deze high-res 360° luchtfoto

Voor web, mobile, VR setups, social of Google

Distributie is elementair. Volgnes jouw doelen en KPI’s maken we een distributieplan dat werkt voor jouw project, en verbinden we de juiste meetpunten.

We bouwen voor browsers, mobiele apparaten, Google cardboards, VR-brillen en setups met Oculus Go, Oculus Quest, Oculus Rift of HTC Vive, met content dat hergebruikt kan worden voor facebook, Google YouTube, Instagram, websites, you name it.

Virtualreality

Chroma keys en visualisaties

Voeg een nieuwe laag menselijke interactie toe met chroma key video (ofte green screen), een verwelkoming of uitleg van een echt persoon aan de kijker, direct in het virtuele scenario.

Voeg visuals toe zoals markers, informatie, afstanden, afmetingen, informatiepanelen, foto’s en zelfs video om de ervaring en de informatie te verrijken.

Bekijk dit voorbeeld in het Virtueel Ziekenhuis

Data, metrics en conversie

We meten ongeveer alles, elke beweging en elke klik, en verbinden met uw CRM en analytics om systematisch te leren én te verbeteren.

Wat betekent conversie voor jou? Het vervolledigen van een scenario? Op “contact” of “boeken” klikken? Mensen naar jouw winkel of vloer krijgen? We denken samen met jou over calls to actions, en hoe bezoeken om te zetten in waarde.

VR Analytics

Dit is hoe we Premium Virtual Tours maken

Conversion through immersion is ons motto, we zoeken altijd naar indrukwekkende en innovatieve oplossingensolide strategieën en met gebruik van technologie en visuele storytelling om uw doelen te halen. We meten alles, testen en verbeteren constant. We geloven heel sterk in co-creatie en design thinking principes.

1. Discovery
Contextueel begrijpen
Informatieverzameling
Doelen bepalen
2. Voorbereiding
Locatiebezoek
Shot list
Productievoorbereiding
3. Productie
Productie
Post-productie
Ontwikkeling
4. Lancering en iteraties
Lanceerplan
Metrics en rapportage
Itereren

Elevate your business

Get in touch and tell us about your challenges. Together we'll make your organization thrive through premium, personalized immersive experiences.

Nieuws en inspiratie over Virtual Tours, Virtual Reality, Augmented Reality en meer, recht in je inbox!