Virtual Reality

We maken premium Virtual Reality ervaringen, 360 tot room scale 3D,
op maat gemaakt op uw verhaal, compleet met data en hardwareondersteuning.

Virtual Reality ervaringen

VR is wellicht één van de meest indrukwekkende, meest plezierige manieren om je verhaal of je idee te vertellen. VR is interactief, vereist automatisch concentratie, en de informatieretentie is zeer hoog.

Wij maken premium VR ervaringen, van hoge-resolutie 360-graden fotografie en video, tot room-scale, foto-realistische 3D-omgevingen waar je kan interageren met objecten en ruimte, echt of complete fictie.

Virtual Reality Events
Unilin Rigid Vinyl VR

Interactieve Storytelling

Als je ooit VR hebt ervaren weet je hoe indrukwekkend je een verhaal kan vertellen. Ondersteund door een sterk (en dat kan zeer eenvoudig zijn) narratief kan het publiek door een emotionele ervaring geleid worden.

Als het gaat over leren van nieuwe vaardigheden, onderstrepen van unieke eigenschappen, of uw bezoeker op de planeet Omicron Persei 8 plaatsen, VR opent een multiversum aan opportuniteiten niet gelimiteerd tot realiteit en (beschikbare) ruimte.

Productie

Het bouwen van sterke VR-ervaringen, van zeer eenvoudige tot ingewikkelde scenarios vergt een aantal verschillende skill sets. Schrijvers, story-boarders, art direction, 3D tekenaars, animatoren en technische mensen zijn nodig om een tool te bouwen dat scoort.

Distributie is belangrijk, veel content kan hergebruikt worden op andere platformen zoals web of sociale media. Onderschat de PR-waarde niet van een sterke VR-ervaring. Maak after-movies.

VR Story boarding
VR Training

Opleidingen in VR

VR is een zeer krachtige tool voor training en opleiding, door zijn onderdompelende natuur en zeer hoge retentiegraad (onthouden van informatie). Het combineren van een realistisch, 360 graden scenario elimineert virtueel (yep) alle risico’s. Kobayashi Maru erop los voor dagen zonder schepen te beschadigen.

Van fabrieksrondleidingen tot multi-scenario verkoopstrainingen, veiligheid of machinereparaties, training in VR maakt het een pak goedkoper, eenvoudiger, non-destructief en draagbaar. Simuleer élk scenario.

Productdemonstraties in VR

Wat werkt beter – een brochure? Een animatiefilmpje? Of een levensgrote, 360 graden interactieve presentatie van uw product, in een omgeving naar keuze? Volgens ons en onze klanten is het vrij duidelijk.

Toon de kwaliteit, unieke punten, zelfs de werking van interne onderdelen geprojecteerd zo groot als een wolkenkrabber. VR is niet gelimiteerd door ruimte of fysica. Toon élke variant van uw product in élke omgeving die jullie, of zij willen.

Oculus Go

Oculus Go, Quest, Rift of HTC Vive

Afhankelijk van uw doelen en scenario adviseert ons team van experten over welke hardware in welke sitautie in te zetten. VR setups gaan van draagbare apparaten tot en met interactieve room-scale toepassingen op onder andere de HTC Vive.

Als je dat wil zorgen wij voor de hardware, VR-brillen, computers, software en reparaties, eender waar op de planeet, zodat jullie zich kunnen concentreren op de belangrijke dingen.

Data, metrics en conversie

We kunnen ongeveer alles meten, elke beweging en elke klik, en verbinden met uw CRM en analytics om systematisch te leren én te verbeteren.

Wat betekent conversie voor jou? Het vervolledigen van een scenario? Op “contact” of “boeken” klikken? Mensen naar jouw winkel of vloer krijgen? We denken samen met jou over calls to actions, en hoe bezoeken om te zetten in waarde.

VR Analytics

Elevate your business

Get in touch and tell us about your challenges. Together we'll make your organization thrive through premium, personalized immersive experiences.

Nieuws en inspiratie over Virtual Tours, Virtual Reality, Augmented Reality en meer, recht in je inbox!