Geschreven door Steven Stumpf op 26 april 2019 · 1 min read

Huisje, tuintje, gifje met het Antigifcentrum

Huisje, tuintje, gifje met het Antigifcentrum

Wist je dat het Antigifcentrum dagelijks meer dan 150 oproepen krijgt rond vergiftigingen? Om het grote publiek te wijzen op de gevaren of vergiftiging die in de woning en de tuin aanwezig zijn, hebben we samen met het Antigifcentrum een 360°-wandeling ‘Huisje, tuintje, gifje’ ontworpen.

Via een virtuele ontdekkingstocht doorheen de woning en de tuin leren we jong en minder jong een selectie van een dertigtal producten kennen. Voor elk product geeft het Antigifcentrum in korte bewoordingen aan wat het risico is, hoe je vergiftiging kan voorkomen en wat je kan doen als het toch misloopt. Een link bij elk product naar hun website levert de bezoekers extra informatie op. Geen zin om het hele huis te doorlopen? Dat kan, een menu links op de pagina toont een overzicht van alle ruimtes en producten.

Bezoek hier Huisje, tuintje, gifje, de virtuele tour van het Belgisch Antigifcentrum.

Hoe je ongevallen met al deze producten kan voorkomen en wat te doen als het toch misloopt kan je allemaal terugvinden op de website www.antigifcentrum.be Ook op hun Facebookpagina en op Twitter leveren ze dagelijks tips om je te wapenen tegen vergiftiging.

En vergeet niet, in geval van vergiftiging kan je 24/7 gratis bellen naar de 070 245 245, het noodnummer van het Antigifcentrum.

Virtual Reality in Onderwijs

Dankzij de indrukwekkendheid, immersiveness, de visuele, verhalende natuur en de zeer hoge retentiegraad is virtual reality een solide keuze voor onderwijs.


Elevate your business

Get in touch and tell us about your challenges. Together we'll make your organization thrive through premium, personalized immersive experiences.

Nieuws en inspiratie over Virtual Tours, Virtual Reality, Augmented Reality en meer, recht in je inbox!