-

arrow left
arrow left

Hoe onze bekroonde Avoriaz 360 virtuele tour een nieuwe standaard zet

  • 360°-fotografie
  • 360°-video

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Yvan van Hoorickx, medeoprichter van Poppr, een prestigieuze zilveren medaille heeft gewonnen in de categorie 360 VR bij de Worldwide Pano Awards voor een buitengewone 360-graden dronefoto van Avoriaz.

Hoe onze bekroonde Avoriaz 360 virtuele tour een nieuwe standaard zet

Avoriaz zoals nooit tevoren: de ultieme virtuele skibeleving

Deze prijs is niet alleen een erkenning van het uitzonderlijke talent van Yvan, maar ook een getuigenis van het toegewijde werk van het team in het pionierswerk op het gebied van 360 VR sinds 2006. De bekroonde dronefoto is meer dan alleen een adembenemende opname; het is de toegangspoort tot een ongeëvenaarde virtuele reis door Avoriaz. Gecreëerd met nauwgezette aandacht voor detail, omvat de virtuele tour van Avoriaz van Poppr meer dan 80 individuele 360-graden foto's en video's, die samen een digitaal verhaal weven dat het skiresort tot leven brengt.

Top 10 VR/360 foto's Top 10 VR/360 foto's

Waarom virtuele rondleidingen essentieel zijn voor skiresorts

Maar waarom is dit belangrijk? Skiresorts, vaak uitgestrekt over grote gebieden en met een overvloed aan activiteiten en bezienswaardigheden, kunnen overweldigend zijn voor potentiële bezoekers. Virtuele rondleidingen vereenvoudigen dit, bieden potentiële gasten een uitgebreid overzicht van wat ze kunnen verwachten - van de steilheid van de pistes en het comfort van de accommodaties tot de sfeer in après-ski lounges.

Virtuele rondleidingen zijn niet langer een 'nice to have', maar een 'must-have' voor skiresorts wereldwijd. Ze vergemakkelijken geavanceerde planning voor fervente skiërs, moedigen beginnende skiërs aan om de sprong te wagen door de ski-ervaring te demystificeren, en zijn een onschatbaar marketinginstrument dat de boekingen en betrokkenheid aanzienlijk kan verhogen.

De impact van de virtuele tour van Avoriaz

De virtuele tour van Avoriaz heeft niet alleen meerdere prijzen gewonnen, maar heeft ook aanzienlijk bijgedragen aan de gebruikerservaring, waardoor het gemakkelijker dan ooit is voor bezoekers om hun sneeuwvakantie te plannen. De tour brengt verschillende elementen van het resort samen - van skiliften en pistes tot hotels en recreatiegebieden - in een interactieve, gebruiksvriendelijke interface.

Verken de volledige virtuele tour van Avoriaz Verken de volledige virtuele tour van Avoriaz

Meer dan één bekroond project

Onze onderscheiding bij de Worldwide Pano Awards is een van de vele spannende projecten die we hebben afgerond. Via Poppr kunt u ook andere iconische locaties verkennen, zoals het Koninklijk Paleis, het Van Eyck kunstproject, alle 27 Center Parcs parken in Europa en Virtual Brugge. We werken momenteel ook samen aan een wereldwijd project om Auschwitz virtueel toegankelijk te maken met live gidsen.