Nieuws & Inzichten

Oculus Quest

Oculus Quest review

door Bram op 6 mei 2019

Oculus, eigendom van Facebook, lanceerde niet één maar twee nieuwe Virtual Reality setups: de Oculus Rift S, een nieuwe versie van de Oculus Rift, en de hoog geanticipeerde Oculus Quest. Wat maakt deze Quest zo speciaal? Neem een virtuele stoel en lees verder.

Read this article

Antigifcentrum

Huisje, tuintje, gifje met het Antigifcentrum

door Bram op 26 april 2019

Wist je dat het Antigifcentrum dagelijks meer dan 150 oproepen krijgt rond vergiftigingen? Om het grote publiek te wijzen op de gevaren of vergiftiging die in de woning en de tuin aanwezig zijn, hebben we samen met het Antigifcentrum een 360°-wandeling ‘Huisje, tuintje, gifje’ ontworpen.

Read this article

Microsoft HoloLens 2

Microsoft HoloLens 2

door Bram op 26 februari 2019

Microsoft stelde vorig weekend op het Mobile World Congress in Barcelona hun nieuwste generatie augmented reality brillen voor, de HoloLens 2. Ze maken het meteen duidelijk dat dit een enterprise-product is, en enkel aan bedrijven verkocht zal worden. Dit is wat er nieuw is aan de HoloLens 2.

Read this article

De Luizenmoeder

Virtual Reality in TV: De Luizenmoeder

door Bram op 10 januari 2019

Hoe vergroot je je bereik door virtuele tours? Wat zijn de mogelijkheden naar content? En kan je ze zelfs inzetten als saleskanalen? Op deze manier, veel en ja. Ontdek hier hoe je VR kan gebruiken voor TV!

Read this article

Magic Leap Augmented Reality

Magic Leap: Onze eerste gedachten

door Ylona Super op 28 januari 2019

Eindelijk, het eerste product van een van de meest gehypete bedrijven van de laatste jaren is verzonden naar developers en vroege enthousiastelingen! Verzendingen zijn momenteel nog gelimiteerd tot (voornamelijk) de VS, maar we hebben het toch voor elkaar gekregen om al een Magic Leap One Creator Edition in onze handen te krijgen, nét op tijd…

Read this article

Conversie in virtual reality

Conversie in Virtual Reality, de nummers

door Bram op 18 december 2018

VR in al zijn vormen en maten is gegroeid van gimmick tot een krachtige tool met bewezen waarde voor de uitvoeringen met een strategie en een plan. Hier is een indrukwekkend voorbeeld met nummers!

Read this article

Vacature: Project Manager slash Producer 360/VR/AR/XR

door Poppr Editor op 29 oktober 2018

Als je moest opzoeken wat 360/VR/AR/XR eigenlijk wil zeggen, laten we eerlijk zijn, this is not for you ¯\_(ツ)_/¯ Je bent een ervaren project manager, problem solver, communicator, MacGyver of MacGyvster of MacgyvX. Je hebt interesse en ervaring in 360, virtual reality, augmented reality, mixed reality, 3D, en kan dat vol enthousiasme aantonen. Wat Keynoten,…

Read this article

Vacature: Medior Project Manager 360 / VR

Vacature: Medior Project Manager 360 / VR

door Poppr Editor op 18 januari 2018

Helemaal warm gekregen? Goed. Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, AccorHotels, Center Parcs, Puratos, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze…

Read this article