3D

Wij maken foto-realistische 3D voor een waaier aan toepassingen.
We passen 3D toe in 360, Virtual Reality, Augmented Reality, Video, Print, Web en Social.

Realiteit of fictie in 3 dimensies

We produceren top notch, superhogeresolutie 3D voor architecten, vastgoed en projectonwikkeling, publieke diensten en overheid (zoals visualisaties van verkeerssituaties).

We combineren 3D met hogeresolutie 360-graden-fotografie om een beeld van de toekomst te schetsen, en maken versies voor high-res video, print, web of sociale media.

3D for Real Estate
Virtual Reality voor Vastgoed

360° fotografie en 3D

De combinatie van onze premium 360° fotografie en hoge-kwaliteit 3D heeft de unieke kwaliteit om een beeld te schetsen van de toekomst. Een prestigieus nieuw gebouw of een nieuwe snelwegverbinding, je kan geen beter beeld weergeven zonder het te bouwen.

We nemen het nog een flinke stap verder door hoogte-opnames te maken zodat we de échte wereld kunnen visualiseren doorheen de ramen in 3D. Zo is het snel verkocht.

Virtual en Augmented Reality

We bouwen premium Virtual Reality en Augmented Reality applicaties op basis van 3D-modellen. VR en AR hebben geen restricties in fysica, groottes, kleuren of vormen. Maak één object of maak een universum.

3D VR en AR faciliteren interactie en manipulatie door controllers en gestures (beweingen). Visualiseer je idee, product, machine of bedrijf waar ook ter wereld in een miljoen configuraties en capteer waardevolle data.

Virtual Reality Events

Video and Animation

We maken 3D video en animatievideo, in 360 graden of 16:9, van speelse modellen tot fotorealisme.

Het is geen geheim dat videomarketing een essentieel deel van elk marketingplan is, met veel hogere aandacht, retentie en sterkere emotionele connecties.

3D videoanimatie is een krachtig medium om uw verhaal te vertellen.

Data, metrics en conversie

We kunnen ongeveer alles meten, elke beweging en elke klik, en verbinden met uw CRM en analytics om systematisch te leren én te verbeteren.

Wat betekent conversie voor jou? Het vervolledigen van een scenario? Op “contact” of “boeken” klikken? Mensen naar jouw winkel of vloer krijgen? We denken samen met jou over calls to actions, en hoe bezoeken om te zetten in waarde.

VR Analytics

Ontdek het zelf

3D in ons Portfolio

Elevate your business

Get in touch and tell us about your challenges. Together we'll make your organization thrive through premium, personalized immersive experiences.

Nieuws en inspiratie over Virtual Tours, Virtual Reality, Augmented Reality en meer, recht in je inbox!