360 Video

360 video brengt je in een nieuwe wereld van storytelling, een indrukwekkende, bewegende en klinkende ervaring,
in realiteit of fantasie
, met visuals, markers, voice-overs of CGI.

Van een klein beeld tot een 360 graden wereld in beweging

De wereld waarin wij leven bestaat in 360 graden en (minstens) drie dimensies. 360° video is een indrukwekkende manier om jouw verhaal te vertellen, met meer detail, meer emotie en meer focus.

Geef de kijker een rijke introductie in uw bedrijf, project, product of markt met 360° video, herbruikbaar voor veel platformen en touch points.

Tripods, statieven, drones en helicopters

Ter land, ter zee of in de lucht, ons team aan experten heeft de ervaring en apparatuur om indrukwekkende 360 graden hoge-resolutie afbeeldingen te maken die een verhaal vertellen.

360 graden content is een jonge en zeer snel bewegende manier van storytelling, wij blijven op het scherp van de snee en bedenken (zeer graag) nieuwe creatieve oplossingen voor opportuniteiten.

360 Helicopter

In VR brillen, op YouTube en op jouw website

360° ervaren in virtual-reality-brillen is het meest indrukwekkend, maar distributie gaat véél breder. De meeste platformen ondersteunen 360° content.

Ervaar 360 via ons webplatform, cardboards, Oculus of HTC Vive brillen, en publiceer naar YouTube, Vimeo, of naar facebook voor een zeer breed bereik via hun site of door de app.

Elevate your business

Get in touch and tell us about your challenges. Together we'll make your organization thrive through premium, personalized immersive experiences.

Nieuws en inspiratie over Virtual Tours, Virtual Reality, Augmented Reality en meer, recht in je inbox!