Augmented Reality

We maken premium, interactieve Augmented Reality-ervaringen, met data, metrics en calls to action.
We combineren AR engines met originele 3D content, foto, video en andere media om te informeren en te capteren.

Amazing augmented experience

AR, soms vertaald als toegevoegde realiteit (klinkt niet), wordt omschreven als: Het is een systeem dat reëel en virtueel combineert, realtime interactief is en in drie dimensies functioneert.

Een laag bovenop de echte wereld met ongelimiteerde content, dimensies, onmogelijke fysica en interacties. AR is snel zeer groot aan het worden dankzij spelers als Google, Apple of Facebook die miljarden in R&D pompen.

AR Configurator

AR Configuratoren

Overweeg je nieuwe ramen? Projecteer modellen in real time op je huis, pas parameters en kleuren aan, neem foto’s en krijg feedback en een offerte van een agent in de buurt in minuten.

Verkoop je machines, maar kan je ze niet kwijt op je beursstand? Bouw ze in AR, laat elke potentiele klant ter wereld hem bekijken vanuit élke hoek, toon unieke eigenschappen, laat ze zelfs configureren en bestellen.

Training en opleiding in AR

Toon de innerlijke werking van nagenoeg alles, van electronica, machines, apparaten of chemische processen, in een laag bovenop de realiteit.

Voordelen voor de student: leer eender waar, eender wanneer, met eender welk apparaat, op een interactieve en interessante manier. Retentie door het dak.

Voordelen voor de trainer: een pak goedkoper, meer data, meer connectie, meer interactie en een véél hogere retentiegraad.

AR Training
Ikea Augmented Reality

Meubelen, mode en gamification in AR

Pokemon Go was ongetwijfeld de eerste grote succesvolle AR-applicatie dat het potentieel, het bereik en, misschien nog belangrijker, de fun factor wist aan te tonen.

Veel modemerken zijn AR-applicaties en slimme spiegels aan het ontwikkelen en uitrollen om kledij op een 3D omgeving (zijnde voornamelijk ons lichaam) te simuleren, met de mogelijkheid om élk kleur en elke maat te bekijken, en items te reserveren of gelijk aan te kopen.

En je kent ongetwijfeld de IKEA AR app dat hun virtuele meubelen in uw echte ruimtes plaatst.

Data, metrics en conversie

We kunnen nagenoeg alles meten, en kunnen verbinden met uw CRM en analytics om te meten, weten en optimaliseren.

Wat betekent conversie voor jou? Het vervolledigen van een scenario? Een training? Apparaten, kledij, objecten of machines configureren? We denken samen met jou over conversiepaden en calls to action.

VR Analytics

Elevate your business

Get in touch and tell us about your challenges. Together we'll make your organization thrive through premium, personalized immersive experiences.

Nieuws en inspiratie over Virtual Tours, Virtual Reality, Augmented Reality en meer, recht in je inbox!