-

arrow left
arrow left

Immersive bedrijfsvideo’s

Content met behulp van VR en 360°videotechnologie. Raak de juiste snaar bij je doelpubliek met een meeslepende beleving die verder gaat dan gewone bedrijfsvideo’s.

Immersive bedrijfsvideo’s
Meer dan branding

Immersive bedrijfsvideo’s uitgelegd

Immersive corporate video’s en bedrijfsfilms dompelen je kijkers helemaal onder in de beleving. We gebruiken 360-gradenvideo en VR-technologie om een fascinerende omgeving te creëren waarin je publiek je bedrijfslocatie, producten en boodschap op een meer aantrekkelijke manier kan verkennen dan bij klassieke video’s.

Onze geavanceerde technologie stelt ons in staat een ervaring te bouwen die op allerlei vlakken realistischer en meeslepender aanvoelt dan traditionele filmpjes. We combineren video, fotografie en corporate branding van organisaties om een ééngemaakte bedrijfservaring te leveren. Dat helpt bedrijven om hun naamsbekendheid te vergroten, een merkidentiteit op te bouwen en nog persoonlijker contact te leggen met hun doelpubliek.

Belangrijkste voordelen

Beleving die alles overklast

Het gebruik van immersive technologie stelt ons team in staat een ervaring te creëren die aanzienlijke voordelen biedt ten opzichte van klassieke 2D-video:

 • Hogere betrokkenheid
  Met immersive video vergroot je de kans dat je doelpubliek aandachtig blijft en je boodschap onthoudt - of het nu gaat om een nieuwe productlancering of een jaarlijks personeelsevenement.

 • Meer realisme
  Het gebruik van 360-gradenvideo en VR creëert een meer realistische beleving die je publiek het gevoel geeft deel uit te maken van de actie.

 • Verbeterde merkidentiteit
  Een uniforme bedrijfservaring helpt je brand identity en organisatiewaarden te versterken.

 • Meer controle en mogelijkheden tot nudging
  Immersive bedrijfsvideo’s geven je meer controle over de kijkbeleving dan gewone video. Zo leid je je doelpubliek doorheen je verhaal op de manier die het meest effectief is om je boodschap over te brengen.

Onze aanpak

Teamwerk voor maximaal effect

Ons belangrijkste doel is het overbrengen van de boodschap van je bedrijf. Of je nu op zoek bent naar een effectieve productpresentatie of een intern bedrijfsevenement: we zijn om te zorgen voor maximale betrokkenheid van je doelpubliek. Vertel ons over je plannen en noden en onze getalenteerde ploeg 3D-kunstenaars, ontwikkelaars en fotografen gaan voor je aan de slag. Op zoek naar inspiratie voor je volgende businesscase met immersive corporate video? Bekijk onze cases hieronder of neem contact op.

let's make great work together

Neem contact op Neem contact op