Maak Dat Mee


imec

Maak Dat Mee

Maak Dat Meeis een platform van imec, het internationale research-en-development-labo, waar vrijwilligers nieuwe technologieën kunnen testen voor ze de markt op gaan.

Het doel is veel sneller en beter te kunnen innoveren door gericht user feedback te kunnen verzamelen.
Livinglabs is het team binnen imec dat bedrijven helpt hun nieuwe ideeën en producten testen. Maakdatmee is het platform waar mensen uitgenodigd worden en kunnen participeren.

Augmented Reality applicatie voor events

Augmented Reality for events

Om interactie en engagement te stimuleren op beurzen en evenementen, én om duidelijk te maken dat iedereen een tester kan zijn, niet enkel geeks of techies,
maakten we een augmented reality applicatie waar participanten een aantal markers scannen waarop in 3D objecten verschijnen en waar keuzes worden moeten gemaakt.

Tesla of Porsche? Polaroid of face filter?

Na de quiz, nadat ze geinspireerd worden door de technologie, de ervaring en de vragen, worden mensen aangemoedigd om zich in te schrijven op het testplatform.

Augmented Reality quizAugmented Reality quizAugmented Reality quizAugmented Reality application

Augmented reality quiz

Augmented Reality questionnaire

Augmented Reality for events

Bedankt voor de foto’s, Maak Dat Mee!

About imec

imec is het grootste onafhankelijke Europese onderzoekscentrum op het gebied van micro-elektronica, nanotechnologie, artificiële intelligentie, ontwerpmethodes en technologieën voor ICT-systemen. imec startte in 1984, als gevolg van een door de eerste Vlaamse regering opgezet programma dat de micro-elektronica industrie in Vlaanderen wilde versterken. Toen heette het nog Interuniversitair Micro-Elektronica Centrum, afgekort als IMEC, deze afkorting wordt niet langer gebruikt. Ondertussen is IMEC zijn Vlaamse wortels ontgroeid, en heeft het talloze onderzoeksovereenkomsten met universiteiten en elektronicabedrijven van over de hele wereld.

Wat kunnen wij voor jouw product of bedrijf doen?

We specialiseren in virtual reality en augmented reality.. Let’s talk!

Ontdek hoe VR, AR, 360 en 3D jouw project kunnen helpen!

We brainstormen graag over mogelijke oplossingen, geven demonstraties,
of organiseren workshops voor uw team.

Nieuws en inspiratie over Virtual Tours, Virtual Reality, Augmented Reality en meer, recht in je inbox!