Center Parcs – Les Trois Forets


Center Parcs

Center Parcs – Les Trois Forets

Poppr maakte de virtual tour voor Center Parcs Les Trois Forets. Deze virtuele rondleiding van het park bestaat uit meer dan honderd 360 graden panorama’s (de bungalows, de restaurants, de natuur…) en 360 graden video’s (de activiteiten, de glijbanen enz..) in zeer hoge resolutie.

Les Trois Forêts is een vakantiepark in het Franse departement Moselle in de regio Lotharingen. Het domein is in handen van de Pierre & Vacances Center Parcs groep en werd geopend op 21 mei 2010 als vierde park van Center Parcs in Frankrijk. Het ligt in het zuiden van de gemeenten Hattigny, Fraquelfing en Niderhoff.

Met 435 hectare bos is Les Trois Forêts het grootste en bosrijkste Center Parcs in Europa. In het vakantiepark is een waterloop aangelegd die niet alleen benut kan worden door de toeristen, maar ook door de parkdieren die dankzij het hoge hek rond het park vrij kunnen rondlopen. 80 hectare bos is voor het groene hart, waarvan 20 hectare gereserveerd voor de introductie van oude, zeldzame diersoorten. Er zijn Galloway-runderen, damherten en geiten. Rond het park ligt bosgebied met beschermde natuur waar runderen, herten, pony’s, moeflons en paarden zijn uitgezet.

Les Trois Forêts telt 800 bungalows, hier ‘eco-cottages’ genaamd, ontworpen door Jean de Gastines, architect van onder meer het nieuwe Centre Pompidou in Metz. 1400 tropische bomen vonden een plekje in Aqua Mundo en Market Dome. Het hart van het park is autovrij. De boerderij is gebouwd in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds (WWF).

Van zeven zagerijen in de omgeving wordt het afvalhout gebruikt in een eigen biowarmtecentrale. Deze zorgt voor 90 procent van de totale warmtevoorziening van de centrale faciliteiten in het park. (bron: WikiPedia)

VR voor de reissector

Virtual Tours zijn een krachtige storytelling en sales tool voor de reissector.

Onze eigen A/B tests over een paar miljoen bezoekers hebben sterke stijgingen in interactie, conversie én gemiddelde aankoop aangetoond in vergelijking met “standaard” foto’s. Lees er meer over in deze blog post.

Klant
Center Parcs
Diensten
Check it out  

Elevate your business

Get in touch and tell us about your challenges. Together we'll make your organization thrive through premium, personalized immersive experiences.

Nieuws en inspiratie over Virtual Tours, Virtual Reality, Augmented Reality en meer, recht in je inbox!