Contact

Heb je een leuke uitdaging voor ons?
Stuur ons een berichtje en we nemen snel contact met je op.


Poppr is N° 1 in Virtual Tours

Poppr makes state-of-the-art 360 Virtual Tours, 360 Video & Virtual Reality.

We have a wide range of clients like ArcelorMittal, Accor Hotels, Disney, S&R Group, Econocom, VRT, VTM, Europcar etc…

Do you have an idea to implement VR in your company? Drop us a message here, we’d be glad to make you a creative project proposal!

 Ons team


Steven

Founder & Online Marketing Strategist 

Vat vol ideeën en gepassioneerd dag en nacht bezig met Poppr. Verslaafd aan blogs en nieuwe technologie. Houdt de vinger op de pols en bepaalt de creatieve richting. Houdt van simpliciteit, usablity en goed design.

Yvan

360 Virtual Tour Wizard / Programmeur

Wellicht de eerste en ook de beste 360° tour specialist van België. Materiaalfreak die gaat slapen met zijn lenzen, drones en hulpstukken. Maakt om 5u ’s ochtends de hanen wakker, gaat aan een koffie-infuus en logs in. Heeft een arendsoog voor details en verheft 360° tot kunst.

Olivier

Online Marketing Strategist

Veel bezoekers op je website, fijn! Maar converteren ze ook tot klanten? Enter Olivier, hij maakt van je websitebezoekers klanten. Neem de proef op de som en vraag ons een kleine demonstratie.

Piet

Creative VR Content Producer

Piet was Senior Strategy bij Proximus, Head of Content & Partnerships bij Samsung Benelux, is een Board Member van de Scenaristengilde en filmregisseur.

Nu leidt hij bij Poppr de 360 Video en VR divisie. Je kan bij hem terecht voor alles wat je wil weten over VR, Tax Shelter, films en 360 video’s.

Matthijs

IT Wizard

Ontwikkelde tal van applicaties voor Poppr en haar klanten, waaronder een Showpad, Teamleader en Yuki avant la lettre. Dankzij Matthijs loopt alles op wieltjes. Zijn specialiteit is het automatiseren van bedrijfsprocessen en het ondersteunen van de andere developers.

Sarah

360° Virtual Tour Woman

The sunshine of our company! Is gespecialiseerd in 360° virtual tours en interieurfotografie.

Herman

360° Developer / Photographer

Herman heeft een bachelor in Computer Science en programmeert 360° tours met tal van extra features op maat van grote klanten.

 

Svetlana

Web & Data Analyst

Een website, tour of applicatie, dat is allemaal zeer mooi, maar het moet ook opbrengen natuurlijk. Svetlana zorgt voor de juiste instellingen en data analyse, zo ziet u precies uit welke kanalen u het meeste omzet haalt zodat u veel preciezer kan investeren.

Tim

3D Tekenaar en Illustrator

Ervaren designer gespecialiseerd in 3D grondplannen en architectuur. Een voorbeeld van zijn kunnen: het fantastische grondplan in bijvoorbeeld deze tour: www.poppr.be/virtualtour/belgiumpier.

Roland

Google Street View – Trusted Photographer

Nood aan een positive vibe? Ga dan even langs bij Roland. Met een camera in de hand en een glimlach op het gezicht maakt hij schijnbaar eenvoudig de mooiste virtual tours.