AZ Maria Middelares – Virtueel Ziekenhuis


AZ Maria Middelares

AZ Maria Middelares – Virtueel Ziekenhuis

AZ Maria Middelares zocht naar een moderne en open manier om te communiceren met hun patiënten.

Naast infomomenten en prenatale training heeft AZMM nu een high-quality virtuele tour van hun ziekenhuis, compleet met informatiepanelen en video.

Het Virtueel Ziekenhuis

VR is een krachtig medium om geïnteresseerden een uitgebreide introductie te geven in de ervaring als patiënt, op een rijke en informatieve manier.

Niet enkel zie je waar in te checken (zelfs via de spoedingang bij hoogdringendheid), maar ook hoe de kamers eruit zien, hoe de keizersnedezaal uitgerust is, … mét tekst en uitleg van de ziekenhuismedewerkers in video en tekst.

Een overzicht via de lucht

Dankzij onze 360° luchtfoto kunt u eenvoudig zien waarlangs het ziekenhuis het best bereikbaar is en waar er voldoende parkeergelegenheid is.

Direct de gewenste afdeling

U hoeft niet door het hele ziekenhuis te scrollen om de afdeling te vinden waarnaar u op zoek bent.

Op het startscherm verschijnt namelijk onmiddellijk een pop-up. U kunt vervolgens op de gewenste afdeling klikken en u springt er onmiddellijk naartoe.

Ontmoet de échte medewerkers

We hebben de ervaring van het virtueel ziekenhuis verrijkt met video’s van de effectieve dokters, chirurgen, anesthesisten en verpleegkundigen die informatie geven.

Breed bereik

De tour kan bezocht worden in elke moderne browser, cardboards, of de Oculus Go & Oculus Rift door de browsers en dedicated apps.

De high-res 360 foto’s kunnen herbruikt worden op social media platforms zoals facebook.

Jouw ziekenhuis in Virtual Reality

Geïnteresseerd in wat Poppr voor jou kan doen? Kom gerust langs voor een kop koffie en een leuk gesprek! Contacteer ons!

Klant
AZ Maria Middelares
Check it out  

Elevate your business

Get in touch and tell us about your challenges. Together we'll make your organization thrive through premium, personalized immersive experiences.

Nieuws en inspiratie over Virtual Tours, Virtual Reality, Augmented Reality en meer, recht in je inbox!