360 uitschakelen

AZ Maria Middelares – Virtueel Ziekenhuis


AZ Maria Middelares

Poppr 360 Play Icon
Klik of tap om te activeren

AZ Maria Middelares – Virtueel Ziekenhuis

AZ Maria Middelares zocht naar een moderne en open manier om te communiceren met hun patiënten, en meer specifiek met toekomstige ouders.

Naast infomomenten en prenatale training heeft AZMM nu een high-quality virtuele tour van hun ziekenhuis, compleet met informatiepanelen en video.

Het Virtueel Ziekenhuis

VR is een krachtig medium om jonge ouders en geinteresseerden een uitgebreide introductie te geven in de patient journey, op een rijke en informatieve manier.

Niet enkel zie je waar in te checken (zelfs via de spoedingang bij hoogdringendheid), maar ook hoe de kamers eruit zien, hoe de keizersnedezaal uitgerust is of waar je je baby voor het eerst zult vasthouden, mét tekst en uitleg van de ziekenhuismedewerkers in video en tekst.

Ontmoet de échte medewerkers

We hebben de ervaring van het virtueel ziekenhuis verrijkt met video’s van de effectieve dokters, chirurgen, anesthesisten en verpleegkundigen die informatie geven.

Virtual Hospital

Breed bereik

De tour kan bezocht worden in elke moderne browser, cardboards, of de Oculus Go & Oculus Rift door de browsers en dedicated apps.

De high-res 360 foto’s kunnen herbruikt worden op social media platforms zoals facebook.

Ontdek hoe VR, AR, 360 en 3D jouw project kunnen helpen!

We're always happy to have a brainstorm and show relevant cases,
or host an introduction workshop for your company.