Verstoren de opnames mijn bedrijfsactiviteiten?

Posted on

Nee. Helemaal niet. De opnames zelf duren maar 30 minuten voor kleinere à 1,5 uur voor grote bedrijven. Het grootste werk is de montage nadien.

Poppr werkt helemaal volgens jouw planning. We werken enkel op afspraak, zodat je je zaak piekfijn kan voorbereiden en deze nadien online kan stralen. We hebben wel een voorkeur voor opnames op weekdagen, van 9 tot 18h. Onze fotografen of back-office contacteren je telefonisch of per e-mail om een afspraak te maken met je.

Er zijn geen speciale apparatuur, belichting of installaties vereist. Je kan dus probleemloos je zaak open houden. Hoewel opnames niet storend zijn en je normale activiteiten niet hinderen, is het  een goed idee om de opnames op een kalmer tijdstip te doen. Als er teveel mensen in beeld lopen, is het immers moeilijker om je zaak goed in beeld te brengen.

We maken al virtual tours van handelszaken en bedrijven sinds 2007. We hebben daarom de nodige ervaring opgebouwd om je shoot probleemloos en haast geruisloos te doen verlopen. Je zal versteld staan van de snelheid, het gemak en de kwaliteit nadien.

Reacties