Hoe kan Google Bedrijfsfoto’s mijn bedrijf helpen?

Posted on

Heel simpel, maar super effectief: iedereen die de naam van je bedrijf intikt op Google, krijgt rechts bovenaan onderstaand kader te zien. Het kader bevat zowel de ligging van je bedrijf, als een professionele fotoshoot en Google virtual tour. Dit is van onschatbare waarde. De voordelen liggen voor de hand: klanten kunnen rechtstreeks bij je binnenwandelen. Je wekt vertrouwen op. Je kan uitpakken met je zaak. Je scoort beter in Google. Zowel vaste als nieuwe klanten zullen verwonderd staan. Want zeg nu zelf: wie tikt er www.je-bedrijfsnaam.be in? Bijna niemand. Iedereen tikt de naam van je bedrijf in in Google, en klikt zo door naar je website.

Het is dus van primordiaal belang een Google Bedrijfsfoto’s te hebben van je bedrijf. Het is immers je online visitekaartje. En omdat je nooit een herkansing krijgt om een goeie eerste indruk te krijgen, nog belangrijker dan je website  om een goeie eerste indruk te maken. En ook naar vaste klanten oog je professioneler en uitnodigender.

Alles wat je ziet in Google doen wij voor je: we claimen je zaak in Google+, maken een professionele fotoshoot, virtualiseren je bedrijf of handelszaak en laden alles op naar Google. Je hoeft zelf niets te doen. Alles wordt voor jou gedaan.

Google Bedrijfsfoto's in Google Zoeken

Reacties