Hoe je virtual tour op je website implementeren?

Posted on

De Google virtual tours zijn heel makkelijk te implementeren op je eigen website. Je Google bedrijfsfoto kan je simpelweg ‘embedden’. Hierdoor knip- en plak je de html-code uit Google Maps op je eigen website.

Hoe je dit doet zie op deze screenshot:

Google Bedrijfsfoto's implementeren op eigen website (screenshot)

Let wel: deze link kan je enkel kopiëren uit de klassieke weergave van Google Maps. De nieuwe versie van Google Maps heeft deze functie (nog) niet.

Voor de premium 360’s krijg je een korte handleiding toegestuurd in de leveringsmail. Je webmaster zet deze in 5 minuten online. Wat een spectaculair effect geeft is de volledige achtergrond van je website vervangen door je virtual tour.

Natuurlijk kan je ons ook voor eender welke vraag een mailtje sturen. Wij antwoorden graag en snel.

De voordelen van het toevoegen van je virtual tour(s) op je website zijn enorm. Je verwent er niet enkel je vaste klanten mee, maar trekt er ook nieuwe klanten mee aan. Onderzoek in opdracht van de Carlson-Radisson Hospitality Group wees uit dat de gemiddelde bezoekduur op websites met virtual tours maar liefst 158% (!) stijgt.

Enkele voorbeelden van een mooie implementatie op een website zie je hier: Belga Queen (Gent), White Cat (Gent), Renaissance (Antwerpen.

Reacties