Waarom met een Google Vertrouwd Bureau werken?

Posted on:

Met Poppr (een Google Vertrouwd Bureau zoals je hier kan zien) bent u zeker van een perfecte kwaliteit en opvolging. We leggen onszelf een veel hogere kwaliteitsstandaard op dan verplicht door Google. Hoewel Google Bedrijfsfoto’s op het eerste zicht een simpel product lijkt, komt er heel veel bij kijken. Wij zorgen voor een perfecte service en opvolging van A tot Z. Tevredenheid op lange termijn primeert, en zowel de klant als de gebruiker krijgen absolute voorrang in al onze beslissingen.

Maakt Poppr 360° virtual tours in heel Vlaanderen, België, Europees of wereldwijd?

Posted on:

Ja, Poppr is vooral actief in België. Europese of wereldwijde opdrachten zijn evenmin een probleem.

Poppr is gevestigd in Sint-Denijs-Westrem (ongeveer het meest centrale punt in Vlaanderen) in België (ongeveer het meest centrale land in Europa). Door deze centrale ligging en ons team van medewerkers kan je met je Premium Virtual Tour, Google Business View of ander project bij ons terecht. Poppr is ook het enige Google Business View Agency in Vlaanderen. 

Onze stokpaardjes zijn ROI (return on investment), usability en kwaliteit.

Poppr Virtual Tours action radius World Map

kaart-belgie

Kan ik met Google Analytics het aantal bezoekers op mijn virtual tour bekijken?

Posted on:

Van je Premium virtual tour krijg je van ons gedetailleerde rapport met je bezoekersstatistieken.  We gebruiken hiervoor een aangepaste versie van Google Analytics. Je krijgt deze rapporten automatisch maandelijks in je mailbox.

Voor je Google Business View zijn er op dit moment nog geen Google Analytics beschikbaar. Google zal dit op termijn wel beschikbaar stellen. Een juiste datum echter kunnen we op dit moment nog niet geven. Wel kan je het aantal bezoekers van je Google+ Lokaal pagina bekijken in Google Places. Je zal zien dat deze kijkcijfers na het online zetten van je Google virtual tour significant stijgen.

Virtual Tour Google Analytics Details

Hoe je virtual tour op je website implementeren?

Posted on:

De Google virtual tours zijn heel makkelijk te implementeren op je eigen website. Je Google bedrijfsfoto kan je simpelweg ‘embedden’. Hierdoor knip- en plak je de html-code uit Google Maps op je eigen website.

Hoe je dit doet zie op deze screenshot:

Google Bedrijfsfoto's implementeren op eigen website (screenshot)

Let wel: deze link kan je enkel kopiëren uit de klassieke weergave van Google Maps. De nieuwe versie van Google Maps heeft deze functie (nog) niet.

Voor de premium 360’s krijg je een korte handleiding toegestuurd in de leveringsmail. Je webmaster zet deze in 5 minuten online. Wat een spectaculair effect geeft is de volledige achtergrond van je website vervangen door je virtual tour.

Natuurlijk kan je ons ook voor eender welke vraag een mailtje sturen. Wij antwoorden graag en snel.

De voordelen van het toevoegen van je virtual tour(s) op je website zijn enorm. Je verwent er niet enkel je vaste klanten mee, maar trekt er ook nieuwe klanten mee aan. Onderzoek in opdracht van de Carlson-Radisson Hospitality Group wees uit dat de gemiddelde bezoekduur op websites met virtual tours maar liefst 158% (!) stijgt.

Enkele voorbeelden van een mooie implementatie op een website zie je hier: Belga Queen (Gent), White Cat (Gent), Renaissance (Antwerpen.

Wat is het verschil tussen een 360, pano, virtual tour en bedrijfsfoto?

Posted on:

Niets. Het zijn allen synoniemen voor een virtuele rondleiding. Google noemt hun virtual tours ‘Google Bedrijfsfoto’s’ in het Nederlands en Google Business Photos in het Engels. Maar een 360, 360°, 360 graden, panoramafoto, pano, vt of virtual tour zijn dus allen synoniemen.

Kan ik afbeeldingen vervagen of alle panorama’s verwijderen uit mijn bedrijfsvermelding?

Posted on:

Ja, als u een ernstig probleem heeft gevonden, kunt u ons vragen bepaalde gebieden in elk van de panorama’s te vervagen. U kunt ons ook vragen alle panorama’s weg te halen. Op dit moment kunnen we nog geen afzonderlijke panorama’s weghalen. Als u vervaging of verwijdering wilt aanvragen, klikt u op de link ‘Een probleem melden’ voor de specifieke afbeeldingen waarin u problemen heeft gevonden en verstrekt u ons de gevraagde informatie. Het vervagings- of verwijderingsproces kan enkele dagen duren.

Worden de Google Bedrijfsfoto’s mijn eigendom?

Posted on:

Ja. Je Google Bedrijfsfoto’s worden jouw volledige eigendom. Zowel de Google virtual tour als de fotoshoot worden dus van jou. Je verleent Google enkel een gebruikslicentie. Google heeft dus het recht je virtual tour en je foto’s te publiceren op Google Zoeken, Google Maps en Google Lokaal. Je kan er wel voor kiezen om je virtual tour offline te halen. Of gewoon één of meerdere foto’s van Google halen, dat staat je vrij.

Je krijgt dus de volledige rechten over zowel de virtual tour als de fotoshoot. Je kan deze dan ook naar believen gebruiken op je eigen website, social media, kranten, brochures enz…

 

Google Bedrijfsfoto's eigendom klant

Gebruikt Google de afbeeldingen ook in andere applicaties dan op pagina’s bij Google+ Lokaal?

Posted on:

Google kan deze afbeeldingen in andere producten en services op nieuwe manieren gebruiken om uw bedrijfsgegevens nog nuttiger en toegankelijker te maken voor gebruikers. Door een verdere integratie met Google Maps kunnen klanten deze afbeeldingen bijvoorbeeld makkelijk vinden in de Street View-panorama’s van 360 graden van nabijgelegen wegen voor tal van locaties.