360 uitschakelen

Tolkantoor aan het kanaal


Infinimo

Poppr 360 Play Icon
Klik of tap om te activeren

Tolkantoor aan het kanaal

Voor immo volstaat meestal een 360 graden rondleiding. Met deze speciale soort van fotografie wordt een pand in enorm hoge kwaliteit opgenomen en gevirtualiseerd voor weergave op desktop, tablets en smartphones.

Potentiële kopers of huurders kunnen panden zo virtueel bezoeken. Dit heeft enorm veel voordelen voor zowel immo als bezoekers. Kopers kunnen veel meer panden bezoeken. Immo’s moeten veel minder bezoeken organiseren. En beide partijen maken pas een afspraak voor het bezichtigen van een pand als er zeer concrete interesse is. Een 360 virtuele tour geeft ook vertrouwen aan de koper. Men kan het pand immers op zijn eigen tempo bekijken wat meer rust en comfort geeft bij het bezoeken van een pand.

Naast de 360 graden fotografie kunnen er nog tal van opties in 360 tours voor immo geprogrammeerd worden. Populaire opties zijn een kompas (die aangeeft waar de zon op- en ondergaat in een pand, een slideshow met foto’s, een gyroscoop waarmee je op mobiele apparaten je tour automatisch kan doen draaien…).

Ontdek hoe VR, AR, 360 en 3D jouw project kunnen helpen!

We're always happy to have a brainstorm and show relevant cases,
or host an introduction workshop for your company.