360 uitschakelen

Tesla Model 3


Tesla Motors

Poppr 360 Play Icon
Klik of tap om te activeren

Tesla Model 3

De Model 3 is een elektrische compacte sedan ontworpen en geproduceerd door Tesla, Inc. Hij werd gelanceerd op 31 maart 2016, en is sinds juli 2017 in de Verenigde Staten leverbaar, en kwam begin 2019 in Europa op de markt.

De nu leverbare modellen hebben een acceleratie van 0 tot 100 km/h in 3,4 tot 4,7 seconden en een actieradius van 530 tot 560 km (WLTP). De Model 3 weegt 1.611kg tot 1.847kg en heeft een “frunk” voorin waar in fossiele auto’s vaak de motor zit. Er zullen ook langzamere modellen beschikbaar komen en versies met kleinere accu’s. De Model 3 kan beschikken over twee elektromotoren waarmee hij vierwielaandrijving heeft. Hij beschikt over een glazen dak en Autopilot apparatuur om onder toezicht van de bestuurder veel taken van het rijden zelf te kunnen uitvoeren. Standaard zitten er geen sleutels bij de Model 3, gebruikers hebben hun smartphone om de auto automatisch te ontgrendelen. De “summon” functie maakt het mogelijk om de auto vanaf je smartphone op te roepen of bijvoorbeeld zelfstandig te laten parkeren. Er zijn nu versies beschikbaar met 274kW (367 pk) tot 353kW (473 pk).

Het eerste voertuig van dit model kwam in juli 2017 uit de fabriek. Binnen enkele dagen na de lancering kreeg Tesla 232.000 bestellingen. De bestellingen van de eerste dagen vertegenwoordigen een totale waarde van $8 miljard. De kopers betaalden een aanbetaling van $1000, maar als ze besluiten de auto niet te kopen krijgen ze deze terug.

De Model 3 wordt in de Gigafactory geproduceerd. Op dit moment is de Gigafactory 1 in Nevada de enige fabriek. In China volgt de Gigafactory 3 (deel twee is een zonnepanelen & zonnedaken fabriek bij New York).

(Bron: WikiPedia)

Tesla in Space

Uiteraard.

Virtuele Showroom

Wandel rond op de showroom, bekijk de modellen die ten toon staan, ontdek de afleverzone, de wachtruimtes, kijk binnen in de moderne werkplaats en ontmoet de medewerkers.

ACG Volvo

Neem virtueel plaats in jouw volgende wagen

Kijk goed rond ín de auto’s vanuit je luie stoel, je bureau of op locatie, vraag de mening van familie en vrienden om je te helpen beslissen.

De schitterende kwaliteit, zegt u?
Deze wagens worden gefotografeerd in superhoge resolutie, en vakkundig gestitched en opgeschoond.

Tesla Model 3 Interior

Vlotte updates

Nieuwe wagens in de showroom? Geen probleem.
In onze virtuele showroom wissel je eenvoudig locaties en wagens.

 

Ontdek hoe VR, AR, 360 en 3D jouw project kunnen helpen!

We brainstormen graag over mogelijke oplossingen, geven demonstraties,
of organiseren workshops voor uw team.

Nieuws en inspiratie over Virtual Tours, Virtual Reality, Augmented Reality en meer, recht in je inbox!