360 uitschakelen

Ibis Centre Stopera Amsterdam


Accor Hotels

Poppr 360 Play Icon
Klik of tap om te activeren

Ibis Centre Stopera Amsterdam

Budgetvriendelijk hotel voor vakantie- en zakenreizen.

Amsterdam biedt een ongeëvenaarde combinatie van historie, cultuur en moderne voorzieningen. Ons hotel ligt in een rustig gedeelte van het centrum, dicht bij het Rembrandtplein. Het centraal station en metrostation Waterlooplein liggen om de hoek; de luch thaven Schiphol, het WTC en de RAI zijn daardoor gemakkelijk bereikbaar. Huur een fiets en verken de stad, dé manier om de Nederlandse manier van leven te leren kennen.

Het ibis Amsterdam City Stopera ligt aan de rand van de beroemde Amsterdamse grachtengordel. Hier vertrekken de rondvaartboten voor een unieke kijk op de stad vanaf het water. Ook het Verzetsmuseum is nabij het hotel te vinden. Het Anne Frankhuis, Madame Tussauds, De Dam, het Rijksmuseum en het Van Goghmuseum zijn makkelijk per metro of tram te vinden. Liever shoppen? Dat kan op de Kalverstraat, Leidsestraat en de Nieuwendijk, of neus even rond op de Albert Cuypmarkt en het Waterlooplein.

  • Voorzien van twee terrassen
  • In een rustig deel van de stad
  • Het hotel is volledig niet-roken
  • Wasservice aanwezig
  • Free WiFi

Virtual Reality voor de Reissector

Een ervaring communiceren is essentieel voor de reissector.

Storytelling is emotie, en toerisme is een emotie-gedreven verkoopsproces.

Virtual Reality is indrukwekkend, gebruikt meerdere zintuigen, vergt 100% concentratie, is zeer plezant en is snel aan het groeien naar massa-adoptie.

We geloven sterk dat VR, AR en aanverwanten in al hun vormen en kleuren de beste manier zijn om een verhaal te vertellen.

Het is belangrijk dat de ervaring niet beperkt wordt tot dure virtual reality brillen, maar zeer breed kan ingezet worden, van WebVR tot facebook, YouTube, zelfs print.

Ontdek hoe VR, AR, 360 en 3D jouw project kunnen helpen!

We're always happy to have a brainstorm and show relevant cases,
or host an introduction workshop for your company.