360° Beelden

Super hoge-resolutie 360° fotografie, indrukwekkende 360° video met grafiek en informatie
en foto-realistische 360° 3D omgevingen, in de echte wereld of compleet fictief.

360 Photography

Hoge-resolutie 360° fotografie

We produceren premium 360 graden beelden, met meer dan 20.000 pixels per foto, handgestikt en opgeschoond voor de perfecte representatie en ervaring, dankzij ons team van gespecialiseerde fotografen.

Het niveau van postproductie gaat van nul stiklijnen, geen tripods of schaduwen, tot het opschonen van vloeren, logo’s van verpakkingen, luchtvervanging naar zonnige dagen, of life-size dinosaurussen, als je dat wil.

Hoge-resolutie 360° Video

360° video breidt het niveau van storytelling significant uit, een indrukwekkende, bewegende en klinkende ervaring, realistisch tot complete fictie, met toegevoegde visuals, markers, voice-overs en CGI-elementen.

360 graden video vergt een meer menselijke aanpak die visuele triggers en de kijker’s natuurlijke nieuwssgierigheid (want ze kunnen wégkijken van de actie) respecteert om de verhaallijn te begeleiden.

360 Video
3D modeling

Fotorealistische 360° 3D

Hoge-kwaliteit, foto-realistische 3D visualisaties van jouw project, jouw product, jouw verhaal, wat al is of zal komen, op een visueel indrukwekkende manier.

De 3D kan samen met real world 360° foto of video gecombineerd worden, om zelfs het éffectieve zicht uit verschillende ramen te laten zien vanuit een fictief gebouw.

Ontdek hoe VR, AR, 360 en 3D jouw project kunnen helpen!

We're always happy to have a brainstorm and show relevant cases,
or host an introduction workshop for your company.