Geschreven door Poppr Editor op 9 februari 2016 · 1 min read

ZOOculus Rift: maak een virtuele wandeling door de Zoo van Antwerpen met de Oculus Rift

ZOOculus Rift: bezoek de ZOO van de toekomst met de Oculus Rift!

Gisteren installeerden we “ZOOculus Rift”,  een stand met 3 Oculus Rift virtual reality brillen, in de inkom van de ZOO, de meestbezochte attractie in België.

Zowel de Zoo van Antwerpen als het aanpalende Elisabeth Center Antwerp (waarin oa de Koningin Elisabethzaal gevestigd is) ondergaan op dit moment de grootste bouwwerken sinds 100 jaar. Het resultaat zal er prachtig uitzien en maakt de Zoo van Antwerpen klaar voor de toekomst.

Blikvangers in de vernieuwde ZOO zullen oa het open en openbare inkomplein zijn, de marmeren zaal die wordt doorgetrokken naar het Elisabeth Center, en het restaurant in het flamingopark.

Om de bezoekers van de Zoo van Antwerpen een idee te geven hoe de ZOO er zal uitzien als de bouwwerken achter de rug zijn deze zomer, maakte Poppr “ZOOculus Rift”, een virtuele tour voor de Oculus Rift. Met deze virtual reality bril kunnen de bezoekers een virtuele wandeling door de nieuwe Zoo van Antwerpen maken.

Benieuwd om door de nieuwe Zoo van Antwerpen te wandelen? Spring dan eens binnen bij de Zoo, de Oculus Rift kan je daar uitproberen. Tijdens de krokus- en paasvakantie kan je elke dag een virtuele reis maken door ZOO Antwerpen. De 3 Oculus Rift staan voor je klaar net voorbij het huidige inkomplein in het gebouw van de Kleinapen.

De eerste reactie van de bezoekers in de Zoo van Antwerpen op ZOOculus Rift zie je in deze video:

En hieronder vind je alvast enkele screenshots als voorsmaakje.

oculus-rift-tour-zoo-van-antwerpen-flamingo's

oculus-rift-tour-zoo-van-antwerpen-inkomplein

oculus-rift-tour-zoo-van-antwerpen-marmeren-zaal

 

 

 


Ontdek hoe VR, AR, 360 en 3D jouw project kunnen helpen!

We're always happy to have a brainstorm and show relevant cases,
or host an introduction workshop for your company.

Nieuws en inspiratie over Virtual Tours, Virtual Reality, Augmented Reality en meer, recht in je inbox!