Geschreven door Poppr Editor op 3 april 2015 · 1 min read

Wereldprimeur VTM en Poppr voor Mijn Pop-uprestaurant 2015

Wereldprimeur VTM en Poppr voor Mijn Pop-uprestaurant 2015

Mijn Pop-uprestaurant 2015
virtual tour mijn pop uprestaurant vtm 2015 virtuele rondleiding virtuele restaurant reservaties

Mijn Pop-up Restaurant, een van de kijkcijferkanonnen van VTM, is net van start gegaan . In het programma gaan vijf koppels in elk hun eigen Pop-up restaurant de strijd aan voor de hoofdprijs van 100.000 euro. Ook dit jaar zorgt Poppr voor de virtual tours van de 5 restaurant.

De Pop-up restaurants werden creatief ingericht naar de verschillende concepten en ideeën van de koppels. Dit zorgt voor vijf totaal verschillende stijlen van Pop-ups die in samenwerking met ontwerpbureaus voor prachtige locaties zorgen.

Wereldprimeur voor VTM en Poppr

Poppr maakte deze week de virtual tours voor de 5 restaurants .

Deze gaan op dinsdag 7 april live op deze webpagina

.Virtual Tour Mijn Pop-uprestaurant Virtuele Restaurant Reservaties VTM 2015

In de restaurants zal je een datum en uur kunnen kiezen waarop je wil reserveren, waarna de vrije tafels groen en de bezette tafels rood zullen oplichten. Daarna kan je op het tafeltje klikken wat je online wil reserveren.

Dit systeem van ‘Virtuele Restaurantreservaties” is een wereldprimeur voor Poppr en VTM en werd mede mogelijk gemaakt in samenwerking met de Antwerpse start-up Tablebooker.

virtual tour poppr vtm mijn pop up restaurant 2015 virtuele restaurant reservaties tablebooker
Op het ogenblik dat een restaurant te horen krijgt  dat ze uit de wedstrijd ligt, wordt de virtuele  tour met reservatie omgeschakeld naar een virtuele tour met online veiling van het interieur. Via deze weg kan de kijker bieden op elk stuk van het interieur van het restaurant.

Mijn Popup Restaurant kortrijk - Virtual Tour virtuele veiling interieur