Geschreven door Poppr Editor op 3 oktober 2013 · 1 min read

Stageplaats bij Poppr voor studenten marketing en PR en communicatie

Poppr heeft een plekje vrij voor jou!  Zin in iets nieuws? ‘Goesting’ in doelgericht te communiceren en mee Poppr op de kaart te zetten? Mee te denken en werken aan nieuwe ideëen? Dan moet je in dit kantoor zijn!

Take a seat! Poppr is gespecialiseerd in het maken van 360° virtual tours en Google bedrijfsfoto’s. We waren het allereerste Google Trusted Agency in België en het eerste Vlaamse agency. Het is dan ook een echte droom van ons om België volledig te virtualiseren!

Stage: Marketing & Communicatie

Je bent niet op je mondje gevallen, je bent creatief, kan bedenken en uitwerken. Social media is jouw ding, we kunnen dan ook meteen jouw online profiel vinden op Google. Je weet van aanpakken en denkt klantgericht. Brainstormen is je niet vreemd en deinst niet achteruit om je handen uit de mouwen te steken. We verwachten dat je zelfstandig bent en kan multitasken als een echte ‘pro’. Maar niet gevreesd, we helpen onze stagiar(e) graag!

Als stagair van Poppr zal je aan de wieg staan van ons nieuwe bedrijf, maar je zult ook werken aan andere social media zoals Poppr.
Een stage communicatie kan zowel in het eerste semester als het tweede. (min. 3 maand)

Hoor jij thuis in dit bureau? Mail dan snel naar: dorien@poppr.be (ps. Wees een beetje origineel 😉


Ontdek hoe VR, AR, 360 en 3D jouw project kunnen helpen!

We're always happy to have a brainstorm and show relevant cases,
or host an introduction workshop for your company.

Nieuws en inspiratie over Virtual Tours, Virtual Reality, Augmented Reality en meer, recht in je inbox!