Geschreven door Poppr Editor op 5 juni 2014 · 1 min read

Beleef het WK in real life dankzij Google Street View

Het WK Brazilië in Google StreetView

Als je een echte voetbalfan bent, heb je waarschijnlijk al vier jaar lang reikhalzend naar dit moment toegeleefd. Het wereldkampioenschap in Brazilië belooft ons weer een razend spannende maand vol onrust en opwinding te brengen. Het WK in levende lijve bijwonen kan spijtig genoeg een dure zaak worden. Vliegtuigtickets naar Brazilië, bijhorend hotelletje, en dan hebben we het nog niet eens over de wedstrijdtickets gehad. Geen nood! Google maakt jouw leven weer een tikkeltje makkelijker. Alle twaalf WK-stadions, inclusief omgeving, zijn sinds vandaag vereeuwigd in Google StreetView.

Vanop de middenstip kan je in alle stadions een 360 tour krijgen. Van de Arena Amazonius tot het Maracanã stadion in Rio. Een wandelingetje over de grasmat waar ook Ronaldo zijn talenten zal tentoonspreiden? Je favoriete plekje in het stadion uitkiezen? Het kan! Google StreetView wou alle stadions, net zoals vier jaar geleden, virtueel toegankelijk maken. Eén klein probleempje wel: de stadions waren nog niet helemaal klaar. Om die reden zal je tijdens je virtuele wandeling ook enkele bouwvakkers kunnen spotten.

WK Google Street View

 

Ook de versierde en geschilderde straten, die traditie zijn in Brazilië bij grote toernooien, zijn virtueel te bekijken. Bekijk ze hier. Om alle stadions te bekijken kan je op deze pagina terecht.

 

WK2