Wat is de relatie tussen Poppr en Google?

Posted on:

Poppr is een partnerbedrijf van Google (Google Trusted Agency) voor Google Bedrijfsfoto’s.  Google heeft ons gecertificeerd omdat we voldoen aan de kwaliteitsstandaarden van Google voor het nemen, uploaden en beheren van speciale foto’s en panorama’s, en ook het publiceren ervan op Google-sites. Al onze medewerkers hebben de Google-opleiding doorlopen en zijn geslaagd in het Google-examen ‘Google Business Photos’.

Kan elke fotograaf een Google bedrijfsfoto maken?

Posted on:

Nee. Enkel gecertificeerde Google-fotografen en bureaus krijgen toegang tot de Google-software. Voor Google Bedrijfsfoto’s wordt de Google Street View-technologie gebruikt. We werken dus rechtstreeks op de Google software, waardoor we je bedrijf zeer snel goed kunnen positioneren in Google.

Alle medewerkers van Poppr hebben de Google-training en het examen met glans afgelegd. Daarenboven werken we met nog hogere kwaliteitsstandaarden dan zoals die worden opgelegd door Google.

Nog hogere kwaliteit zijn de Premium virtual tours. Elke premium virtual tour is een montage van 110 hi-res beelden. De montage zelf  is een ingewikkeld proces waarbij een heel aantal specifieke programma’s worden gebruikt. De super HDR kwaliteit hebben we verkregen door  dit product sinds 2007 te perfectioneren tot wat het nu is.

Waarom voor een virtual tour kiezen?

Posted on:

> Psychologisch voordeel, het voelt aan alsof je er echt bent. Mensen kunnen van thuis uit jouw winkel bezoeken. Ze kunnen meteen jouw winkel online bekijken en het voelt aan alsof ze er echt geweest zijn. 360° foto’s geven een “more-exposure effect”. Het heeft vaak een geruststellend effect dat men de zaak vanbinnen al gezien heeft. Zo weet de klant wat men kan verwachten en het creërt een lage drempel effect.

>Wek vertrouwen op bij je klanten. De virtual tours komen nu pas van de grond in België, maar zijn ondertussen gemeengoed in de VS. Binnen enkele jaren heeft elke zaak een virtual tour. Het wekt immers vertrouwen op bij de klant. Je geeft je (potentiële) klanten immers de indruk dat je niets te verbergen hebt en dat je trots bent op je zaak.

> Meer positieve Google-reviews. Zaken met een virtual tour krijgen meer positieve recensies op Google. Je zaak is immers altijd op haar mooist zichtbaar op Google en mensen kunnen 24/7 binnenkijken.

> Val op en neem een voorsprong op je concurrenten. Bereik nieuwe bezoekers op een visueel overweldigende manier, en onderscheid je van de concurrentie.

Hoe kan Google Bedrijfsfoto’s mijn bedrijf helpen?

Posted on:

Heel simpel, maar super effectief: iedereen die de naam van je bedrijf intikt op Google, krijgt rechts bovenaan onderstaand kader te zien. Het kader bevat zowel de ligging van je bedrijf, als een professionele fotoshoot en Google virtual tour. Dit is van onschatbare waarde. De voordelen liggen voor de hand: klanten kunnen rechtstreeks bij je binnenwandelen. Je wekt vertrouwen op. Je kan uitpakken met je zaak. Je scoort beter in Google. Zowel vaste als nieuwe klanten zullen verwonderd staan. Want zeg nu zelf: wie tikt er www.je-bedrijfsnaam.be in? Bijna niemand. Iedereen tikt de naam van je bedrijf in in Google, en klikt zo door naar je website.

Het is dus van primordiaal belang een Google Bedrijfsfoto’s te hebben van je bedrijf. Het is immers je online visitekaartje. En omdat je nooit een herkansing krijgt om een goeie eerste indruk te krijgen, nog belangrijker dan je website  om een goeie eerste indruk te maken. En ook naar vaste klanten oog je professioneler en uitnodigender.

Alles wat je ziet in Google doen wij voor je: we claimen je zaak in Google+, maken een professionele fotoshoot, virtualiseren je bedrijf of handelszaak en laden alles op naar Google. Je hoeft zelf niets te doen. Alles wordt voor jou gedaan.

Google Bedrijfsfoto's in Google Zoeken