Waarom met een Google Vertrouwd Bureau werken?

Posted on:

Met Poppr (een Google Vertrouwd Bureau zoals je hier kan zien) bent u zeker van een perfecte kwaliteit en opvolging. We leggen onszelf een veel hogere kwaliteitsstandaard op dan verplicht door Google. Hoewel Google Bedrijfsfoto’s op het eerste zicht een simpel product lijkt, komt er heel veel bij kijken. Wij zorgen voor een perfecte service en opvolging van A tot Z. Tevredenheid op lange termijn primeert, en zowel de klant als de gebruiker krijgen absolute voorrang in al onze beslissingen.

Verstoren de opnames mijn bedrijfsactiviteiten?

Posted on:

Nee. Helemaal niet. De opnames zelf duren maar 30 minuten voor kleinere à 1,5 uur voor grote bedrijven. Het grootste werk is de montage nadien.

Poppr werkt helemaal volgens jouw planning. We werken enkel op afspraak, zodat je je zaak piekfijn kan voorbereiden en deze nadien online kan stralen. We hebben wel een voorkeur voor opnames op weekdagen, van 9 tot 18h. Onze fotografen of back-office contacteren je telefonisch of per e-mail om een afspraak te maken met je.

Er zijn geen speciale apparatuur, belichting of installaties vereist. Je kan dus probleemloos je zaak open houden. Hoewel opnames niet storend zijn en je normale activiteiten niet hinderen, is het  een goed idee om de opnames op een kalmer tijdstip te doen. Als er teveel mensen in beeld lopen, is het immers moeilijker om je zaak goed in beeld te brengen.

We maken al virtual tours van handelszaken en bedrijven sinds 2007. We hebben daarom de nodige ervaring opgebouwd om je shoot probleemloos en haast geruisloos te doen verlopen. Je zal versteld staan van de snelheid, het gemak en de kwaliteit nadien.

Van welke onderdelen van mijn zaak worden foto’s genomen?

Posted on:

Fotosessies omvatten de voornaamste klantgerichte onderdelen van uw bedrijf. U kunt met de fotograaf overleggen welke onderdelen van uw bedrijf u onder de aandacht wilt brengen en welke u wilt uitsluiten van de sessie. Het is de bedoeling dat de foto’s aan klanten laten zien wat ze kunnen verwachten als ze uw bedrijf op een gewone dag bezoeken.

Wat heb ik nodig om mijn zaak voor te bereiden op een fotosessie?

Posted on:

U kunt extra schoonmaken en alles opruimen voordat de fotosessie wordt gehouden, maar het is wel de bedoeling van de foto’s om uw klanten te laten zien wat ze kunnen verwachten als ze uw bedrijf op een gewone dag bezoeken.

Hoe lang duurt de opnamesessie van je virtuele tour?

Posted on:

Het opnemen van je virtual tour duurt minimum 30 minuten, en maximum 2 uur. De precieze duur is afhankelijk van de grootte van je bedrijf. De montage en nabwerkingen nadien nemen het meeste tijd in beslag. Maar gemiddeld kunnen we je premium of Google virtual tour in minimum 24h, max. enkele werkdagen publiceren.